Esport al carrer

Benvolguts.

Com treballar amb els joves? Que hi ha al barri per joves?. Que fan o que poden fer per trobar-se bé?

Generalment volem que vinguin a les nostres associacions i participin de les activitats i propostes que fem.

Per això no tenen massa èxit. Creieu que s'hauria de fer quelcom més es pecífic per infants i joves i veure si té èxit?

Actualment hi ha voluntats i persones que treballen amb infants i joves al barri, al districte, a Barcelona. Arriben a un nombre de població petit.
Ens veiem capaç d'organitzar un cap de setmana (dissabte i diumenge) pels infants i joves?

Tots els que hem treballat amb infants i joves sabem que es agradable treballar en aquest col·letiu, perquè reculls a pares i familiars.
Val la pena aquest esforç, perquè bé multiplicat. Les entitats ens va molt bé acollir i recollir aquestes persones i aquest moviment.

Jo ho proposo com a vocalia de serveis a les persones a tothom que tingui la sensibilitat de treballar aquest tema, a les entitats que ja treballen i que tenen gran experiència, a les escoles i instituts, als esplais i casals, a l'administració versió joves i esport.

A l'associació tenim un equip de futsal Molt bo i podria ser per presentar-lo al barri i fer exhibició. Fer-se conèixer de cara al barri, a les entitats a l'administració. Amb els pocs diners que doneu mira el que fem...

La Penya Barcelonista podria portar algun del nous valors del Barça  "canteranos" i es podria fer una tertúlia oberta convidant els mitjans informatius i persones del barri i fer un programa en directe.

Aquest barri es mereix això i molt més. Dediquem nos als ciutadans i aquests respondran. Com entitats i com associacions.

Digueu-nos que us sembla?. Estem en la fase de plantejament.Que coses són bones i on hi ha errors.

Toni i José Antonio. Vocalia de serveis a les persones i ciutadania.

Sense un moviment de barri, de tothom, els somnis no es poden realitzar. Un Barri, un Cor.
 


 

Comentaris