Propostes a la Comissió de Seguiment del Consell de Barri



Propostes per al Consell de Barri de Can Baró


1r TEMA. Ascensor VISTA PARC

Els veïns de Vista Parc es pregunten si en els pròxims pressupostos per al districte, siguin els que siguin, si està previst instal·lar un ascensor per a la gent amb poca mobilitat al carrer Albert Llanas amb el carrer Cunit, ja que la mobilitat en aquest lloc és molt deficient.

2n TEMA. Autobús 114

L’autobús baixa per C/ JOSEP MILLÁN GONZÁLEZ i continua per l’AV. CAN BARÓ.
La proposta és que baixi per C/ JOSÉ MILLÁN GONZÁLEZ i continuï per C/ JOSEP ITXART. Després pugi pel C/ MIQUEL DELS SANTS OLIVER i seguidament que pugi pel C/ ALBERT LLANAS on podria tenir una parada al principi i un altra a dalt (a VISTA PARC). Posteriorment, hauria de baixar per la Carretera del Carmel, continuant per C/ PABLO SAEZ DE BARES i finalment, entrar a la AV. CAN BARÖ.

3r TEMA. ZONA 30

La proposta és que el barri tingui una zona limitada a 30 com per exemple la que té el barri de la SALUT, ja que d’aquesta manera el tràfic podria ser més lent i més segur.

4t TEMA. Autocars Parc Güell

S’aproxima la temporada d’autocars al Parc Güell. Els veïns de VISTA PARC estan preocupats per que no volen que passi com l’any passat on la solució que es va prendre va ser temporal. Aquest any volem que es prenguin mesures més eficaces.
Es proposa com una solució que els autocars dels touroperadors aparquin en un punt de Barcelona on deixaran el seu vehicle, i que els turistes agafin un autobús llançadera que faci la ruta des del pàrquing del turoperadors al aparcament del Parc Güell.
D’aquesta manera l’aparcament del Parc Güell que quedarà lliure per als taxis, turismes i la parada de l’Autobús llançadera.

5e TEMA. L’escola pública del barri

L’edifici de l’antiga escola PIRINEU s’arrenda per cursos des de l’any 1999 a diferents centres escolars d’altres barris que necessiten un espai temporal per ubicar a alguns dels seus alumnes, ja sigui per reformes en el centre o altres afers.
El barri, per contra, no disposa d’escola pública per als nens de Can Baró, i aquests es veuen obligats a desplaçar-se a centres d’educació ubicats en altres barris. La proposta és que l’antiga escola PIRINEU s’adapti per a ser una escola pública que doni servei a les famílies de Can Baró.

Josep Ma Granollers Giró

Comentaris