NO ESTEU SOLS!

Gala del 30 de setembre

La soledat és un problema de tots i totes i les persones grans són les que en pateixen les pitjors conseqüències; creiem en el potencial de l’ésser humà per transformar la societat. Amb aquest punt de partida, Amics de la Gent Gran organitzem una gala solidària que tindrà lloc el proper 30 de setembre al Gran Teatre del Liceu, per sensibilitzar la població sobre una situació que pateixen milers de persones grans a Catalunya.

Amb el crit NO ESTEU SOLS!, aquesta gala benèfica servirà per aconseguir recursos per contribuir a l’acció social de l’entitat, a més de celebrar els seus 25 anys de trajectòria. Els beneficis de la venda d’entrades es destinaran íntegrament a expandir la tasca d’Amics de la Gent Gran a cinc noves poblacions de Catalunya.

15 artistes de diverses disciplines artístiques (música, dansa, teatre, pintura i humor) i diverses generacions pujaran a l’escenari del Gran Teatre del Liceu per una causa solidària: ajudar les persones grans que es troben soles o en situació d’aïllament social.

El periodista Albert Om presentarà aquesta gala, que comptarà amb les actuacions de l’humorista Andreu Buenafuente; les actrius Montserrat Carulla, Vicky Peña i Miranda Gas; la companyia Tricicle; i el cantant Miguel Ríos. També hi actuaran els cantants Peret i Gerard Quintana, el grupGertrudis, la cantant Lídia Pujol i la companyia T de Teatre, entre d'altres.

Amics de la Gent Gran volem fer viure a les persones assistents un espectacle únic i irrepetible que serveixi d’homenatge a les persones grans. També volem mobilitzar la població per combatre la soledat, que afecta greument la salut dels que la pateixen.

Les entrades per a aquesta gala solidària estan disponibles a Ticketmaster, al telèfon 902 15 00 25, als caixers de La Caixa i a les mateixes taquilles del Gran Teatre del Liceu.



Entrades per Gala No esteu sols! a Gran Teatre del Liceu-Altres Promotors

Descripció:

NO ESTEU SOLS! Gala Solidària contra la soledat de les persones grans.

Una gala única, emotiva i esperançadora on artistes de totes les disciplines com Andreu Buenafuente, Albert Om, Montserrat Carulla, Vicky Penya, Miranda Mas, Lidia Pujol, T de Teatre, Gerard Quintana, Sol Picó, el Tricicle, Miguel Rios i Jaume Vilaseca, Peret, Gertrudis i Virginia Vidal s’uniran per llançar un missatge dirigit a la gent gran de Catalunya: NO ESTEU SOLS!

Els beneficis extrets de la venda d’entrades de l’acte aniran dirigits íntegrament a expandir l’activitat social d’Amics de la Gent Gran a cinc noves poblacions de Catalunya.

La soledat és un problema de tots, i les persones grans són qui pateixen les pitjors conseqüències.
Creiem en el potencial de l’ésser humà per transformar la nostra societat.
Tots junts podem capgirar aquesta realitat!
Amics de la Gent Gran portem 25 anys oferint companyia a les persones grans que viuen soles o en situació d’exclusió social. Una tasca que té un impacte immediat en la vida d’aquestes persones.
UNEIX-TE!

Entrada general: preus entre 20 i 45€
Entrades amb cor (fila 0): a la venda els millors seients de platea (files 1, 2, 3 i 4) on a més de veure l’acte des d’una excel•lent perspectiva, contribuiràs de manera extraordinària a que milers de persones grans soles tinguin algú al seu costat. Preu: 150€

Comentaris