Desprès de la Festa Major

Desprès de la Festa Major i d'un bon descans necessari per la seva extensió podem fer balanç de com ha anat tot això. Com sempre les mogudes han estat amb nivells d'èxit diferents però en general els veïns han quedat contents. I nosaltres també. Hem d'excloure aquell veïns que els hem provocat molèsties amb els sorolls i amb les restriccions d'aparcament. Els hi demanem disculpes en nom de el interès general. Diverses novetats hem propiciat enguany. Pot ser la més transcendent hagi estat la inauguració del Centre de Lleure Pirineu a on des d'ara tenim ubicada la nostre seu i a on gaudeixen utilitzar aquelles entitats del barri que ho necessiten. Altres novetats han estat la visita guiada als antiaeris del Turó i l'audició de "CHILLAUT" al cim del Turó. Tots dos actes vàrem estar qualificats de gran èxit pels que vàrem gaudir-los. El que ens anima a tornar a fer altres sessions en el pròxim futur. Que opinió teniu de la Festa Major en general i de la d'enguany en particular? Us hi esperem.

Comentaris

Anònim ha dit…
Teniu + fotos de les festes?
A on es poden trobar?
Estaria bé repetti el chillout, però amb més recursos i més gent. Districte s'hauria de mullar una mica en el tema (això no vol dir que de moment s'hi hagin oposat, sinó que se'ls ha de convidar a participar).

A veure si es podrien conectar els fanals i aconseguir els punts de llum directament dels postes elèctrics, sense burres ni coses extranyes.

REPETI-M'HO!!!!!!!!!!
Anna Mir ha dit…
Ei, que al Districte hi trobareu forces voluntaris per a repetir el Chillout.

De fet, els qui varem tenir el plaer de participar-hi i gaudir-ne, és el primer que varem dir, que calia repetir...

Aprofito per saludar-vos i felicitar-vos altra vegada pel bon ambient de la Festa Major.