Desprès de l’estiueig tenim un allau de noticies.

L'Ajuntament compra el solar de La Baronense. L'Ajuntament de Barcelona ha adquirit el solar de La Baronense situat al carrer Josep Serrano, al barri de Can Baró del Districte d'Horta-Guinardó, per un import de sis milions d'euros.

El solar de La Baronense té una superfície de 15.831,63 m2, dels quals 10.245 m2 es destinaran a un futur equipament pel barri i la resta, 4.929 m2 a zona verda, dins l'ampliació prevista del futur parc dels Tres Turons.

Just al costat d’aquest solar està situat un altre equipament, l’antiga escola Pirineu, que en aquests moments ja fa funcions d’equipament de barri.

Futol sala femení Els nostres equips de futbol sala femení ja entrenen a bon ritme per estar preparats per la competició propera.

L’Escola de futbol sala ha iniciat la seva divulgació per assabentar a tothom de la seva posada en marxa.

S’ha obert la inscripció de noies i nenes.

Chill-Out.

27 de Setembre, a partir de les 22h

Escoltar música Chill-Out al cim del Turó de la Rovira, mentre es contempla la il·luminada ciutat de Barcelona junts amb els amics, els veïnes i les veïns ... de manera tranquil·la i relaxada, compartint sensacions i bons moments.

L'espai dels antiaeris de la Rovira s'habilita amb un Dj professional que posarà la música, i perquè estigueu còmodes, disposem d'hamaques i pugueu fer-ne ús.

També posem un servei de bar al cim, per si de sobte us agafa la sed i voleu calmar-la..

El dia 27 de Setembre, en motiu de les festes de la Ciutat, s'ofereix aquest espai de relax per joves i grans que podran gaudir d'un moment de pau en una ciutat en constant ebullició, amb una vista. T'ho perdràs?

Chill-Out, en anglès, significa relaxar-se, encara que també s'aplica aquest terme a un gènere de música electrònica, molt suau i on la intenció és interpretar diferents melodies, depenent de l'estat d'ànim de la persona.

Segon Cros dels Tres Turons

El proper 28 de setembre tindrà lloc el segon Cros dels Tres Turons organitzat per l’associació de veïns de Can Baró i el pla comunitari Carmel Amunt, en col·laboració amb l’Agència del Carmel i el Districte d’Horta-Guinardó.

Esperem repetir l’èxit de l’edició de l’any passat que va ser molt ben rebuda i va aplegar prop d’un centenar de participants, entre corredors i caminants, la majoria veïns dels barris del Carmel i Can Baró.

Repetint l’experiència passada l’organització ha obert la convocatòria programant alhora el cros i una caminada popular pels Tres Turons, preveient que molta gent es decideixi a aprofitar el diumenge fent l’itinerari a peu, sense més intenció que el plaer de donar un tomb per aquesta esplèndida balconada de Barcelona i gaudir de les espectaculars vistes que proporciona la passejada.

Aquest any canviem la sortida que serà al mateix lloc que l’arribada al poliesportiu Can Baró del carrer Tenerife, i el itinerari serà una mica més llarg i dur.

Segons el programa a les 9:00 serà la sortida del cros d’atletes i a les 9:30 de la caminada popular.

Les inscripcions es faran el mateix dia de la cursa de 8 a 9h.

Comentaris

Anònim ha dit…
ive done something here to have you a few cents!
Pere Nieto ha dit…
Suposo que esteu contents de les darreres notícies? Heu aconseguit complir amb una de les vostres reivindicacions, l'aparcament provisional al Baronense. Felicitats.
Anònim ha dit…
Aparcament jaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Anònim ha dit…
Aparcament jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Anònim ha dit…
Hola

De quina és la distància aproximada del Cross??

Gràcies

Jordi ;)
Unknown ha dit…
Hola Jordi
La distància a corre o caminar és de dotze kilòmetres.
T`hi esperem.


AVV CAn Baró