Com està el pati !!!

• Urbanisme • .
El motiu d’aquesta comunicació es la de donar-vos a conèixer l’estat de les propostes presentades per la Comissió de Seguiment d’Obres a l’Ajuntament del districte.

1.- Plaça de la Font Castellana
Segons el projecte de l’Ajuntament es previst d’anul·lar es gir que hi ha actualment i que permet anar del carrer Camèlies a l’avinguda Mare de Deu de Montserrat, sense necessitat de donar la volta a la plaça.
Es vol que tots els vehicles donin la volta a la plaça, sense ampliar els carrils actuals (2), ni donar prioritat al qui estigui dins de la plaça, això vol dir que els vehicles que vinguin del Passeig Maragall, tindran prioritat i això pot comportar cues per en un carril per girar.
A la proposta de la Comissió d’obres de mantenir el carril existent, l’ajuntament va fer una prova, tancant aquest carril i obligant a tots el vehicles a donar la volta a la plaça, durant unes hores tant sols.

2.- Carrer d’Abdel Kader.
Segons el projecte, aquest carrer serà nomes de vianants.
El mur que tanca el Parc de les Aigües es traurà i en el seu lloc es col·locarà una reixa semblant a la que hi ha al carrer Camèlies.
Volen fer un carrer per que la gent pugui passejar, sense tenir en compte que es un carrer de forta pendent i sense cap porta de veïns, totes donen al carrer Praga.
A la proposta de la Comissió d’obres de mantenir el carrer tal i com esta, canviant nomes el mur per la reixa, l’ajuntament contesta que aquesta part correspon al Baix Guinardó, i que ja esta aprovat per l’Associació de veïns d’aquell barri.
No es te en compte el greuge que pot provocar al nostre barri aquesta modificació.

3.- Carrer Praga
Com a conseqüència de la futura modificació del carrer Abdel Kader, a el carrer Praga ja s’ha modificat el sentit de circulació, sent ara el de pujada.
Aquesta modificació, un cop tancat el carrer Abdel Kader a la circulació, provocarà un augment del transit de tota mena de vehicles, autobusos, camions, autocars de turistes que van al Parc Güell , apart del cotxes i motos.

El nostre barri nomes tindria una sortida al centre de Barcelona, el carrer Sardenya. •

Comentaris

antonivernet ha dit…
Estem tips que facin el que vulgui amb Barcelona i amb el nostre barri més concretament. Només tenen una dèria i és tancar carrers i treure els cotxes de l'paracament lliure. Fa anys tothom podia aparcar, viure, treballar a la nostra ciutat. Els canvis i millores han aconseguit que no puguem aparcar, ni viure i ultimament ni treballar. Diguem Prou Ja.