Torna la normalitat als nostres carrers. Aventura al Baronense.

Desprès de la nevada ja es pot circular pels carrrers com és habitual.

Arreu menys a l'aparcament del Baronense a on els bassals i el fangueig fan que sigui una aventura entrar i sortir a peu.

Ahir dimarts fins i tot per entrar i sortir per la zona cimentada era trepitjar un riu constant de la neu que es fonia.

Esperem que quan estigui asfaltat aixó no passi.

Mentres tant cal anar amb botes d'aigua i fer equilibris pel fangueix.

Ja ho deiem els veïns que passaria aixó.

Però els tècnics saben molt mès que nosaltres del nostre barri.

Els tècnics haurien de estar ahir per aquí. Amb sabatetes d'anar per la ciutat.

Comentaris

antonivernet ha dit…
LA POLITICA DEL POWER POINT.
Els polítics i els seus tècnics han cregut que la presentació en power point és la solució a les demandes i exigències del ciutadà.
Una eina no és un missatge vàlid o real. Una informació, demostració o presentació bonica només és un discurs que no demostra la seva validesa per les imatges o els gràfics clars.
Ha de ser real i veritable i solament pot servir si tothom ho dóna per bo el contingut.
Allò que una imatge val per mil paraules no és veritat. Les paraules han de dir la veritat. Sinó la imatge és una manipulació del discurs. Una venda d'un producte que no interessa. Per veure espectacle vaig al cine, no aguanto rotllos.
Ahir la tècnica del districte va fer una presentació. El discurs (llarg discurs) tenia varies coses en que no estàvem d'acord o no eren correctes o faltaven. En cap moment es va dir que es corregiria
Mentides, mitges veritats o veritats modificades. En realitat podríem estar d'acord en un 40% del que es va dir. Una manipulació en Power Point.
L'únic vàlid era que no es podia modificar res i que això solament és un presentació (que el meu cap diu que us he de presentar a vosaltres per obligació abans de fer-ho públic).
Diran, després, que l'associació de veïns de Can Baró ha donat el vist-i-plau. El districte pot utilitzar aquesta presentació que va ser feta i que no vam entrar a discutir, com que estem d'acord?
Ens tracten com a nens, poca soltes, o ximplets. No hem de caure en el parany d'acceptar tots els power- points que ens presentin, per molt macos i clars que diguin que són.
Darrera d'això hi ha un intent de que s'accepti un treball que no està correcte, que no estem d'acord o que és incomplet.
Com vaig dir jo, el gràfic de colors de població o de la immigració pot estar bé, però faltaven totes les qüestions econòmiques i d'inversió al barri, districte i ciutat. Ja saben que no tenen una actuació correcte. Com tampoc la relació habitant i serveis bàsics de ciutat, districte i barri. S'han negat a donar xifres. Inversió per habitant en partides de... El Pirineu no té cost, és una part d'edifici reutilitzat pel servei d'educació (consorci) i districte. Ells posen les condicions. Nosaltres ens adaptem.
La renda de la persona del barri per nivells. Les baixes pensions del jubilat i la menys alta de les vídues. La quantitat de gent mancada de treball o que no treballa en allò que podria. Els sous mitjos del barri. Alguna cosa d'això va sortir. Però en un barri pobre s'han de fer més inversions. Compensar una mica. El Raval, Poble Sec i La Barceloneta tenen plans de barri. Inversions multimilionàries.
Potser que tot el que sigui desfavorables sigui esborrat?
Punts forts; la població viu el barri...El moviment veïnal actiu, ...
Punts febles l'orografia... No fer cas al moviment veïnal...Desmotivar-lo a veure si pleguen
La meva proposta:
Cal protestar com associació de veïns de la política del power-points i de fer passar per bo un document no debatut, només presentat i que té greus mancances. I que no acceptem com vàlid coses que es diuen. Que sembla un document interessat a quedar bé i no ha dir la veritat.
Que no es fan propostes concretes i reals, que és un text molt maco però pot útil per avançar en el debat tant necessari per cobrir les necessitats del barri actuals.
Volen que participem en un procés de partipació democràtica. Però tal com van les coses sembla que no entenen que democràcia és deixar al poble que decideixi. Escoltant els pros i contres. De igual a igual.