ANY EUROPEU DE L'ENVELLIMENT ACTIU I LA SOLIDARITAT INTERGENERACIONAL


Després de les vacances la vocalia de la Gent Gran de Can Baró comença el curs oferint als nostres veïns i veïnes unes activitats.

 L'objectiu d'aquest a"Any" 2012 és posar en valor el potencial de les persones grans i fomentar les relacions entre joves i gent gran. És un bon moment per reflexionar sobre el fet que els ciutadans europeus vivim ara més i amb més salut que mai i d'assumir les oportunitats que això representa.

També l'any ha de servir per reivindicar que les persones grans tenen molt a dir a la societat i que cal que mantinguin un paper actiu.

Volem oferir als veïns del barri la possibilitat de fer uns tallers gratuïts molt interessants.

El primer es diu: "Despertar amb un somriure" per persones que creuen que a la vida s'ha de viure amb bon humor i ànim d'esperit. Són tres dies i comencen el dimecres 26 de setembre.

El segon que oferim és el "Taller de la Memòria". És  un taller per buscar estratègies per conservar-la. A partir del 17 d'octubre i durant 10 sessions. És fa la Cap de Sanllehí.  El dia que es fa és el dimecres de 18 a 20.

El tercer que s'ofereix és el taller de nom "L'importància de l'Envelliment Actiu". També es fa la Cap i dóna pistes per ser i mantenir-se actiu. Es fa al mes de novembre i són de 4 sessions.


Per més informació i inscripcions us podeu adreçar al Cap de Sanllehí, a la associació de veïns de Can Baró o truqueu al nostre veí Toni Vernet al telèfon 93 219 92 24 (dimarts i dijous de 18 a 20 hores).

Patrocina el districte d'Horta Guinardó i l'AVV de Can Baró i col·laboren el EAP Sanllehí, Parròquia Crist Redemptor, Casal de barri Pirineu.


Xerrada al Cap Sanllehí en les Jornades de les Persones Grans el Cor del Barri.          

Comentaris